Gb Biris/Sila/Beli Adapter

1.490 ден Со ДДВ

GB Адаптери за седишта за автомобили за лесно и стабилно поставување на седиштето на шасијата на количките од брендот GB Beli и Sila, со исклучок на моделот Pockit. Комплетот вклучува два адаптери кои се компатибилни со сите седишта за автомобили на Cybex и Gb од групата 0+ .

На залиха

Compare
Шифра: GB616437008 Категории: , ,
Бренд:: Gb
Brands