ЗА НАС 

Ланецот на продавници Крш е присутен на македонскиот пазар долги години. Досега отворивме 14 продавници на територијата на Северна Република Македонија од кои единаесет се во Скопјеедна во Кумановоедна во Гостивар и една во Тетово. 

За нас задоволниот потрошувач претставува приоритет па затоа Ви нудиме врвна услуга со одлично обучен персонал и производи со висок квалитет. Меѓу брендовите кои ќе ги сретнете во нашите продавници сеCybex, GB, CBX, Cam, NaniaMima,  Yommi, Lego, Little tikes, Zapf, Hasbro, 4M, Burago, Mondo, Maisto, Cerda, Plan Toys, TY, Lol, MgaMlp, Disney, MooseClementoni, Spin Master, Imc  

Покрај играчки и бебешка опрема увозници сме и на детска гардероба на брендовите Carter’s & Osh Kosh и Original Marines. 

Кај нас може да најдете производи наменети за игразабава и едукација на деца од сите возрасти. За најмалите нудиме широка палета на производи кои ќе им овозможат безбеден и удобен раст и развој. 

Продавниците на Крш се наоѓаат на најактуелните локации и секоја продавница е многу внимателно и креативно дизајнирана. Посебно внимание се посветува на безбедноста на децата притоа обезбедувајќи задоволство на потрошувачите при купување. 

Секоја година, на нашите верни потрошувачи им ги претставуваме најновите светски трендови, кои ќе бидат визија во идните години на деловно работење. 

Нашата визија 

Создавајќи трендови, низ светот на имагинацијата, инспирираме среќно детство и со насмевка го облагородуваме светот околу нас. 

Нашата мисија 

Вклучувајќи го времето што доаѓа, ние континуирано ја подобруваме нашата организација и секогаш, чекор напред пред другите, ги исполнуваме растечките очекувања на пазарот. 

Ние обезбедуваме уникатно искуство во купување кое се карактеризира со квалитет, безбедност и иновативност. 
Ние сме посветени на активности кои имаат за цел да постигнат позитивно влијание врз општеството.

Вредности 

Fair Play
Пред да донесеме одлука, ја земаме предвид придобивката на сите вклучени во деловниот процес. Реализираме што е договорено. Ние се фокусираме на нашите јаки страни, а не на слабостите на другите луѓе. 

Интегритет 

Ние го исполнуваме тоа што го кажуваме. Ја превземаме одговорноста за одлуките и резултатите. Активно укажуваме на деловните ризици. Ние се обидуваме да ги контролираме сопствените емоции со цел да ги почитуваме другите луѓе. 

Иновации 

Ние активно ја разгледуваме околината и работиме на подобрување на процесот. Ние континуирано воведуваме нови проекти на пазарот. Ги следиме трендовите во технологијата. Препознаваме, поддржуваме и мотивираме давање иницијативи за нови идеи. 

Ангажман 

Ние ја поддржуваме иницијативата на вработените за нивен личен развој. Охрабруваме меѓусебно пренесување на знаење и искуство. Ја разбираме нашата индивидуална улога во постигнувањето на целите. Учествуваме во активностите што ги спроведува компанијата. Ние сме пример за другите со давање личен пример. 

Одговорност кон заедницата 

Ние ги почитуваме правилата и законите поврзани со заштитата на животната средина. Им помагаме на социјално ранливите категории на општество. Промовираме и поддржуваме здрав начин на растење и живеење. Ние пласираме производи кои ги задоволуваат високите стандарди за квалитет. 

 

Затоа, не чекајте!  

Посетете не и станете и Вие дел од семејството на задоволни и среќни потрошувачи.