Gb Qbit/Qbit plus Adapter – Адаптери за количка

1.490 ден Со ДДВ

Со адаптерите можете лесно да ги закачите седиштата за автомобили за новороденчиња Gb или Cybex на шасијата на вашата количка Qbit +. Лесен за употреба и супер удобен за секојдневниот живот со вашето малечко.

3 на залиха

Спореди