Connect 4

890 ден Со ДДВ

Тактизирајте и победете во Connect 4. Играчите наизменично вметнуваат чипови во колоните на таблата, обидувајќи се да поврзат серија од 4 нивни чипови хоризонтално, вертикално или дијагонално, но исто така го спречуваат противникот тоа да го стори први. Натпреварувачите разделуваат чипови од различни бои и ги вметнуваат во полињата. Победник е оној кој е прв по ред ќе комбинира 4 чипови од иста боја.

На залиха

Compare
Шифра: HASB1000 Категории: ,
Бренд:: Mb Game
Brands