Cluedo

2.190 ден Со ДДВ

Во напната детективска игра, вашата цел е да откриете кој е убиецот. Едно убиство, 6 осомничени. Елиминирајте ги лажните траги и откријте кој употребил какво оружје, и во која соба го извршил убиството.

На залиха

Спореди