Toad’s Treasure Hunt Expansion Set

4.580 ден Со ДДВ

Lego Super Mario Treasure Hunt Expansion сетот се одликува со симпатични фигури од жаби, 2 џипа. Мост и лизгачки и ротирачки платформи кои мора да се надминат за да се дојде до блоковите 1, 2, 3 во краставите жаби, дрвјата и богатството.

На залиха

Compare
Шифра: 20LEG71368 Категории: , ,
Бренд:: Lego
Brands