Интерактивна книга со животни

1.299 ден Со ДДВ

Интерактивна книга со која можете да го откриете волшебниот свет на животните. 3 интерактивни страници и 2 копчиња за запознавање на животните, со звуци и многу забавни песни. 6 различни поставки за откривање на различни животни и нивното живеалиште.

На залиха

Спореди