Funville Line Up 4

555 ден Со ДДВ

Игра на табла што ќе донесе забава каде и да сте. Практично е да го носите насекаде со вас и да играте игра во парк, двор или на патување. Изберете ја вашата боја на чип и играта може да започне. Првиот што направи серија од 4 чипови во неговата избрана боја е победникот. Чиповите можат да се редат хоризонтално, вертикално или дијагонално. Без разлика дали ќе поставите свои или ќе ги блокирате редовите на противниците, ваше е да ја изберете стратегијата. Внимателно изиграјте го секој ваш потег и победете.

2 на залиха

Спореди