Funville Don’t Torment Me – On The Go

322 ден Со ДДВ

Изберете ја бојата на вашите пиони и со притискање на средината, коцките ќе отскокнат и ќе покажат колку полиња да го преместите вашиот пион. Победник е оној кој прв ќе ги однесе своите 4 пиони на сигурно во куќата. Бидете сигурни дека пешакот на вашиот противник не ве јаде, а потоа ќе се вратите на почетокот. Слично на познатата „Не лути се човече “, но со коцки што скокаат без допир и табла со полиња во кои пионите се стабилни.

13 на залиха

Спореди