Fairy Crystalite Catcher

449 ден Со ДДВ

Создадете ваша сопствена привлечна декорација на прозорецот користејќи кристали во боја и лепак. Закачете ја својата готова креација на прозорецот за да гледате како светкаат кристалите кога сонцето сјае. Сетови 4 избрани дизајни на самовили кои се продаваат одделно.

На залиха

Спореди