Science Museum Pet-Bits Dog

1.551 ден Со ДДВ

Dog Bit слуша звуци и реагира на овациите на вашето дете. Овој забавен робот се движи и танцува според бројот на пати кога ќе плескате со рацете. Малите деца исто така ќе се забавуваат разговарајќи со нивниот Dog Bit! Љубезниот мал робот го снима гласот и го репродуцира со неговиот роботски ефект.Секој робот има своја личност и комуницира со другите, користејќи посебен повик. Dog битите танцуваат и разговараат едни со други со симпатични звуци. Во бесплатната апликација, достапна на Google Play, малото дете ќе може да ги направи првите чекори во светот на кодирање на забавен и пријателски расположен начин за деца.

8 на залиха

Спореди