Farmyard Friends

999 ден Со ДДВ

Подгответе ги калапите. Истурете ги состојките во нив. Почекајте да бидат подготвени. Отворете ги калапите. Насликајте ги вашите рачно изработени 3Д животни и играјте со нив. Може да направите 6 животни во 4 различни типа, а потоа 3Д позадина на фармата во овој пакет. Создадете убава атмосфера и уживајте со часови игра, креативност и забава заедно со неа. Запомнете дека калапите се изработени од високо квалитетна тврда пластика што може повторно да се користи. Тие ви овозможуваат да го зголемите бројот на вашите 3Д животни колку што сакате.

На залиха

Спореди