Ts Balios S Basic BLK 3in1 A Deep Black black

49.999 ден Со ДДВ

Овој практичен систем за патување ја вклучува количката Balios S Lux со единицата за седење и соодветната корпа за носење, соодветни адаптери и бебешкото седиште Aton B2 i-Size. Не само што сте безбедни и добро опремени во автомобилот во првите две години, туку имате и совршена опрема за прошетки од раѓање дури и во првите четири години и не треба да се грижите за ништо друго. Само уживајте во флексибилноста што ја добивате со овој сет. Бидејќи можете да го користите носачот за бебиња и во автомобилот и на рамката Balios S Lux, и благодарение на неговата мала тежина, можете и лесно да го носите. Количката Balios S Lux овозможува некомплицирано ракување, бидејќи може да се свитка со една рака или да се стави во лежечка положба. Последно, но не и најмалку важно, благодарение на пространата долна корпа и големата покривка за сонце, тој е исто така апсолутно погоден за секојдневна употреба.

23 на залиха

Спореди