Weightlifting Acrobat

890 ден Со ДДВ

Акробат за кревање тегови е откритие за кревање тежина, постигнато со повлекување на гравитацијата. Децата ќе уживаат да се вртат околу нишалото и да гледаат како акробатот ја крева тежината до главата. Совршено е за развојно учење на моментумот и силата, како и за подобрување на координацијата меѓу очите и рацете.

26 на залиха

Спореди