Visinometar Measure Me – Puzzle Mickey And Roadster Racer

499 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 21 x 118 cm која откако ќе ја составите добивате табела за раст. Закачете ја на ѕидот и пишувајте ги датуми за да го следите растот на вашето дете. Специјално дизајниран за деца, со прекрасни слики од вашите омилени ликови. Волшебните слики со светли сјајни бои помагаат да се развие моќ на набудување, логика и рачни вештини на детето.

На залиха

Спореди