Учиме Азбука

2.359 ден Со ДДВ

Да ја научиме азбуката е едукативна играчка со која детето ќе го развива својот вокабулар на забавен начин, ќе ги научи сите букви од азбуката, изговорите, звуците, броевите и боите. Играчката има 8 интересни едукативни игри, звучни прашања и богат вокабулар и интересни илустрации на копчињата од играта. . Во секоја игра, детето се охрабрува да направи нов обид за дадените погрешни одговори и се наградува за точните одговори. Игрите се од различни области, боја, букви, животни. Копчињата се осветлени и имаат функција за повторување. Исто така, има рачка за лесно носење за да можете да ја носите секаде со вас.

На залиха

Спореди