Trio Stacking

1.190 ден Со ДДВ

PlanToys Trio Stacking е првиот чекор за ран развој за вашето дете да научи редење, броење и редослед. Овие дрвени дискови со светли бои ќе ги охрабрат да ставаат прстени на различни начини за да создадат разни шари. Тие исто така ќе научат групирање на бои и големина.

3 на залиха

Спореди