Triceratops Dinosaur Dna

959 ден Со ДДВ

Станете палеонтолог и дино генетичар. Ископајте скелет од диносаурус. Соберете ја неговата ДНК и обновете го диносаурусот и со таблет погледнете како оживува.

На залиха

Спореди