Treasure X Ninja gold Dragons

1.419 ден Со ДДВ

Започнете со 12 нивоа на авантура и обидете се да најдете богатство! Започнете го патувањето со отпакување на мечот. Користете го за да ослободите лава или мраз од пештерата. Пронајдете го вашиот златен змеј нинџа! Продолжете детално да го сечкате блокот и пронајдете го богатството!

На залиха

Спореди