Treasure X Gusar asst

919 ден Со ДДВ

Започнете со 10-те нивоа на авантура со кршење на шишето за да ја пронајдете вашата мапа на ризницата, но внатре има и слајм. Стиснете го слајмот за да ја зачувате акционата фигура на ловецот на богатство скриена во мазното црно мастило. Постојат 12 Ловци што треба да ги откриете и соберате.

30 на залиха

Спореди