Transformers Studio Series Deluxe

2.819 ден Со ДДВ

Создадете ја вашата колекција со одлични фигури на Трансформери. Претворете од робот во возило во неколку едноставни чекори. Во колекцијата се 4 ликови кои се продаваат единечно : Bumblebeе, Stingera, Crowbar, Ratchet. Соберете ги сите.

На залиха

Спореди