Transformers Deluxe Asst

2.399 ден Со ДДВ

Transfomers Deluxe Class се фигури од 14 см! Секој сет е збогатен со 2 додатоци кои се комбинираат и формираат едно мега оружје. Секоја фигура е украсена со украси во форма на борбени патеки. Самиот дизајн ви овозможува да ги комбинирате со фигурите и додатоците од серијата Battle Masters.

2 на залиха

Спореди