Transformers Cyberverse Warrior asst

1.939 ден Со ДДВ

Optimus Prime ќе донесе автороботи херои за да ја спаси планетата. Трансформирајте ги и напаѓајте ги трансформерите Cyberverse Action! Од робот до возило во 7/8/9 чекори и последниот чекор од трансформацијата автоматски го активира нападот на Енергон. По трансформацијата, повторете го нападот со повторно активирање. Соберете ја целата акција Cyberverse Transformers и откријте ги омилените режими на напад на секој од нив.

На залиха

Спореди