Transformers Cyberverse Scout asst

1.069 ден Со ДДВ

Трансформирајте го вашиот омилен херој од робот во возило во 6 чекори. Последниот чекор од конверзијата автоматски го активира нападот во стилот на карактерот што го избравте. Соберете ги сите фигури на Cyberverse.

На залиха

Спореди