Toy Story Mr Patoto Head

999 ден Со ДДВ

Направете го вашиот совршен господар на компирот. Ставете ги носот, ушите, устата, очите, инспирирани од филмот „Toy Story 4“ Комбинирајте делови, стилизирајте и составете го вашиот херој Вуди или некој измислен забавен и насмеан лик. Сите делови на оваа играчка одговараат на други комплети, тие можат да се комбинираат на различни начини, за да дојдат до израз вашите идеи. Препуштете се на вашата фантазија и создадете бесконечно интересни креации преку играње со овој симпатичен господин компир.

2 на залиха

Спореди