Tool Belt

1.499 ден Со ДДВ

Откријте ги радостите при поправање и креирање на проекти со нашиот Алатен појас! Алатките вклучуваат чекан, клуч, штрафцигер и ниво. Децата можат да вежбаат користење на овие алатки со навртка и завртка што се вклучени во комплетот.

На залиха

Спореди