Tobot Zero

1.099 ден Со ДДВ

Играчката Mini Tobot Zero е мини верзија на истоимениот херој на Tobot Zero, кој брзо и лесно се трансформира во автомобил. Оваа акциона фигура Mini Tobot Zero ќе ја поттикне фантазијата на вашето малечко и ќе го одведе во незаборавни авантури за спасување на градот!

На залиха

Спореди