Tobot Z

1.099 ден Со ДДВ

Играчката Mini Tobot Z е мини верзија на истоимениот херој на Tobot Z, кој брзо и лесно се трансформира во автомобил. Оваа акциона фигура Mini Tobot Z ќе ја поттикне фантазијата на вашето малечко и ќе го одведе во незаборавни авантури за спасување на градот!

На залиха

Спореди