Tobot Mini Adventure X

1.099 ден Со ДДВ

Играчката Mini Tobot Y е мини верзија на истоимениот херој на Tobot Y, кој брзо и лесно се трансформира во автомобил. Оваа акциона фигура Mini Tobot Y ќе ја поттикне фантазијата на вашето малечко и ќе го одведе во незаборавни авантури за спасување на градот!

На залиха

Спореди