Tincan Edge Detector Robot

1.199 ден Со ДДВ

Изградете свој робот користејќи конзерва што може да се рециклира. Гледајте како се лизга преку масата без да превртувате. Ќе ви треба празна лименка, мал шрафцигер со вкрстени глави и една батерија ААА.

8 на залиха

Спореди