The Pig House

3.999 ден Со ДДВ

Со овој сет децата ги користат вештините на Minecraft to за да изградат куќа во форма на свиња. Вклучен е и Алекс, иконскиот Крипер, 2 свињи, додатоци за Алекс и моркови за свињите.

На залиха

Спореди