Taima – Sleepy Blue

5.899 ден Со ДДВ

Taima е практично и квалитетно детско столче за хранење. Прилагодливата функција на висина и целосната положба на потпирачот го прават столчето да биде погодно од раѓање. Висината на седиштето може лесно да се прилагоди на 7 позиции. Можност за користење како легло со убава прилагодлива лента за играње богата со играчки. Ремен за прилагодување со 5 точки на безбедност. Лесен и преклопен механизам за складирање.

13 на залиха

Спореди