T-Rex Skeleton – Glow in the Dark

899 ден Со ДДВ

Овој научен сет ќе ве одведе на фасцинантно патување низ минатото. Со помош на чекан и глето можете да ја ископате земјата и да откриете антички фосили. Можете да го реконструирате скелетот на Т-рекс и да гледате како свети во мракот.

На залиха

Спореди