Stacking Wheels

1.490 ден Со ДДВ

Aвтомобил од дрво кој има своја графички стимулирачка шема на тркалата што се менува во изгледот кога се турка или влече. Производот се состои од 3 големини на автомобил со кои децата можат да редат неколку начини и исто така да си играат самостојно.

7 на залиха

Спореди