Spin Master – Јенга

749 ден Со ДДВ

Внимателно изградете кула од дрвени плочки! Целта на играта е да се извлече една плочка одеднаш и да се стави на врвот на кулата, и да не се сруши. Со вештина, смеа, неизвесност, сигурни сме дека ќе уживате во играта со пријателите. Возбудлив предизвик за вас!

На залиха

Спореди