Spin Master – Дрвен шах

989 ден Со ДДВ

Шах е игра што ја играат и возрасни и деца многу години. Шахот никогаш нема да престане да биде популарен. Тоа е спорт, сериозно натпреварување, победи и порази, неделни состаноци со пријатели или домашни дружењај. За секого, овој спорт предизвикува свои асоцијации и чувства, но тие се секогаш позитивни.

На залиха

Спореди