Solution G I-Fix Classic Beige/mid beige

19.999 ден Со ДДВ

Со Solution G i-Fix засилено седиште за автомобил со висок наслон, вашето дете ќе доживее врвен комфор – додека врвните безбедносни карактеристики го чуваат безбедно. Патентираниот потпирач за глава на лежење обезбедува нивната глава да остане во безбедна положба – дури и кога спијат. Страничната заштита и прилагодливото вклопување обезбедуваат солидна безбедност и поддршка во текот на патување. Подобрена удобност при спиење – Релаксација од прва класа на пат. Solution G i-Fix е прво засилено седиште со висок грб со потпирање на седиштата со едната рака. Ќе видите колку е лесно да се најде најдобрата положба за смирувачки сон. Побезбедна положба за спиење – Со вака удобно седиште во автомобил, спиењето е практично загарантирано. Патентираниот потпирач за глава во 3 позиции помага да се запре главата на вашето дете да паѓа напред кога ќе дреме. Нивната глава и врат остануваат заштитени со седиштето на автомобилот додека спијат. Заштитува при страничен судир – L.S.P. System Plus може да пренасочи до 20% од силите на страничниот удар подалеку од вашето дете. Школката што апсорбира енергија безбедно ја неутрализира оваа сила. Совршено вклопување на секоја возраст – потпирачот за глава што може да се прилагоди во висина и флексибилните странични крила овозможуваат прилагодено вклопување во текот на годините на брз раст. Прилагодете го потпирачот за глава нагоре додека вашето дете станува повисоко. Флексибилните странични крила му дозволуваат на седиштето да расте заедно со детето за максимална удобност. Останува ладно во топли денови – Системот за вентилација на воздухот го одржува вашето дете да не му е топло. Воздухот за ладење тече низ седиштето на автомобилот – ја одзема топлината, ја намалува температурата на седиштето и го одржува вашето дете удобно и среќно. Isofix обезбедува брза и сигурна инсталација на која можете да се потпрете. Инсталирајте го седиштето на автомобилот со едноставно кликнување во точките Isofix на вашето возило.

Нема на залиха

Спореди
БРОЈ: CY522000437 Категории: , ,
Бренд: Cybex
Бренд: