Smurf With Vehicle

1.099 ден Со ДДВ

Помогнете им на малите Штрумфови да избегаат од Гаргамелот со помош на нивните шумски пријатели. Ставете го омилениот штрумф на возило зајаче, лист или птица, повлечете го назад и ослободете го. Со неговото возило ќе избега и нема да падне во рацете на страшниот волшебник и неговата мачка. Сетовите се продаваат одделно.

23 на залиха

Спореди