Sky Police Parachute Arrest

2.339 ден Со ДДВ

Патролирајте ги улиците на градот со неверојатниот сет за апсење со падобран Sky Police, кој се одликува со брз полициски авион и продолжена кука со падобран, и полициски мотор и кабриолет за бегство. Овој полициски сет вклучува и 2 ранци со плен и 4 минифигури.

На залиха

Спореди