Shopkins 5 pcs

469 ден Со ДДВ

Дојдете и придружете ни се на патување низ светот – од трендовска Франција до бајкoвитата Италија, многу нови Shopkina од целиот свет едвај чекаат да ве запознаат! Во пакетот има 5 Shopkins серија 8 и соба за коцки што можете да ја поврзете со другите и да создадете свој мини град на Шопкинс. Обрни внимание – во некои пакувања има специјални сувенирски снежни топки од светските метрополи. Сетовите се продаваат одделно.

На залиха

Спореди