Shopkins 2 asst

199 ден Со ДДВ

Придружете им се на Шопкинс на пат околу светот! Толку многу интересни работи во секоја земја! Заедно со Shopkins ќе научите за националната облека, традиционалната храна и другите карактеристики на европските земји. Има нова серија во колекцијата – знаменитости: Биг Бен, Кривата кула во Пиза, Ајфеловата кула.. Во колекцијата има повеќе од 90 светски патници – соберете ги сите!

На залиха

Compare