Shima – Jeansy Blue

4.799 ден Со ДДВ

Shima е седиште за автомобили за новороденчиња кое се користи до 13 кг. Меката постава под главата на новороденчето во седиштето нуди удобност и безбедност. Како расте бебето, се отстранува перничето за поголема удобност. Има 5 точки на безбедност со внатрешниот безбедносен ремен со перничиња за поголема удобност. Тендата на седиштето е со УВ 50+ заштитен фактор и е прилагодлива независно од рачката. Рачката на автомобилското седиште е прилагодлива во неколку позиции. Основата на автомобилското седиште Cbx Shima е закривена, што овозможува да се користи како лулка.

10 на залиха

Спореди