Сет со пластелин 16 бои

309 ден Со ДДВ

Покажете им ја на децата креативноста со забавниот пластелин во 16 различни бои! Тие ќе можат да прават различни форми со вкупно 320 грама мек пластелин за играње. Малите ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност.

111 на залиха

Спореди