Сет со облици

799 ден Со ДДВ

Весела кутија со 6 различни форми за вметнување и вадење преку интерактивниот капак! Децата ќе се забавуваат додека ги учат првите броеви, форми и бои преку игра. Со практична рачка за носење и со можност за заклучување на капакот, овој сет можете да го понесете насекаде.

2 на залиха

Спореди