Сет изгради и играј

699 ден Со ДДВ

Иновативен сет со коцки и алатки за креирање, учење и играње! Изградете модел од упатствата или креирајте ваш сопствен уникатен дизајн! Делови од светли бои со можност за виткање, преку играта, придонесуваат за развој на перцепција, логично размислување и фантазија. На забавен начин, ги запознаваат децата со основите на механиката!

На залиха

Спореди