Seansonal Bingo

1.190 ден Со ДДВ

Бинго игра со која децата ќе научат да ги распознаваат годишните времиња. Играта има по една табла за секоја сезона и 16 квадратчиња со соодветни сликички за сезоната.

На залиха

Спореди