Scruff a Luvs Mini Cutie Cuts

1.399 ден Со ДДВ

Како вистински Scruff, секој Lil Snipper започнува со глава со многу коса и му треба вашата помош за да се потстрижи. Отворете ја симпатичната чанта за да ја откриете мистериозната мека топка што чека внатре. Користете ги ножиците за да го отсечете вишокот влакна и да го откриете вашето ново милениче. Потоа користете го слаткиот чешел во форма на срце за да го исчешлате.

34 на залиха

Спореди