Science Magic Illusion Magic

549 ден Со ДДВ

Направете печатените слики магично да исчезнат од две сложувалки со хартија пред очите на вашата публика. Покажете им неколку волшебни облини што разменуваат големини додека ги поместувате. Овие три магични илузии сигурно ќе ги воодушеват вашите пријатели и семејство.

На залиха

Спореди