Science 4 You Soap Bubbles Factory

2.199 ден Со ДДВ

Добредојдовте во фабриката за волшебни меурчиња! Допрете ги меурчињата сапуница што не се распаѓаат и создадете неверојатни коцки меур од сапуница! Зошто нашите меурчиња се толку фантастични? Поради секогаш совршено кружната форма или исклучителните бои на виножитото што рефлектираат? Можеби поради исклучително тенкиот слој вода и сапун што ги опкружува? Веројатно поради комбинацијата на сите овие карактеристики што ги прават толку извонредни! Преку 27 забавни активности, направете меурчиња од сите форми и големини и откријте зошто тие продолжуваат да импресионираат многу научници ширум светот!

На залиха

Спореди