Рубикова коцка

950 ден Со ДДВ

Можете да играте Рубикова коцка насекаде! Применете алгоритми за да ги преместите аспектите на коцката и да ја вратите во ред во најкратко време. Загатката содржи милиони комбинации! Рубиковата коцка е класична загатка во која можете да уживате дома или во движење.

38 на залиха

Спореди